FacTer

FacTer is dé dienstverlener voor al uw projectuitdagingen. Heeft een opdrachtgever een idee of project, maar missen zij de juiste kennis en kunde voor een gedegen voorbereiding en projectbegeleiding? FacTer staat ze bij met vertrouwen, daadkracht en kennis van zaken.

Bekijk de site van FacTer voor meer informatie.

Ben jij een professional en wil je bij FacTer aan de slag? Neem gerust contact met ons op voor een kopje koffie.

Alle specialisten onder één dak

FacTer pakt groene en civieltechnisch projecten van A tot Z op. Wij verzorgen het gehele proces, vanaf advies en ontwerp tot en met het projectmanagement in de uitvoeringsfase, voor alle soorten bedrijven en organisaties.

 • Advies en ontwerp
  Onze adviseurs brengen een project verder. Van architecten tot ecologen of andere technische experts. Wij verzorgen budgetbepalingen, technisch tekenwerk of staan opdrachtgevers simpelweg bij als consultants. Met onze roots in het groen klopt ons groene hart in alle diensten die wij verlenen. Voor een duurzaam procesverloop en eindresultaat.
 • Assetmanagement
  Een budget is meer waard met FacTer. Onze experts verzorgen het volledige beheer van buitenruimten, industriële locaties of vastgoed. Altijd met een doorkijk naar de exploitatiekosten. Door een vaste assetmanager kan de opdrachtgever zich weer volledig focussen op de core business. Zij bepalen het budget, wij doen de rest.
 • Projectmanagement
  FacTer begeleidt projecten. Wij verzorgen de volledige projectorganisatie van voorbereiding, planning tot de daadwerkelijke uitvoeringsbegeleiding. Wij maken de werkomschrijving, werken bestekken uit en verzorgen een lean planning. Alles met een doorlopende doorkijk naar de budgetbeheersing.
 • Facilitaire dienstverlening
  De kracht van FacTer is onze kennis en kunde, welke voortkomt uit jarenlange praktijkervaring. Om feeling te houden met de praktijk, staan we regelmatig zelf met de laarzen in de klei. Ons team van vakmensen komt graag langs voor een uitvoerende klus of uitdaging.