Stageplaatsen

Kom meedraaien in de praktijk!

Zoek jij nog een stage om de kneepjes van het vak te leren? Of wil jij de stap naar het groen wagen via een leerwerktraject? Ook dat kan bij T&G Groep! Onze erkende leerbedrijven helpen jou graag met de ontwikkeling tot echte vakman. Jij brengt de ambitie, en wij de ervaring. Meer weten over de mogelijkheden? Lees hieronder over de beschikbare stages en leerwerktrajecten.

Wil je meer weten?

Neem contact op met Brigit

Brigit@teng-groep.nl Mail mij
Stage afbeelding

Stage/BOL

Tijdens een stage bij T&G Groep bepaal jij zelf wat je wilt leren. Je kunt bij onze bedrijven zowel aan de slag met groenonderhoud als terreinaanleg. Je gaat mee op pad met onze teams, die precies weten wat er nodig is voor een nette, groene buitenruimte. Ons vak is gelukkig lekker divers, dus geen dag zal hetzelfde zijn. Je krijgt alles wat nodig is om jouw stage tot een succes te maken.

Ook stagelopen bij één van onze bedrijven? Stuur ons snel een berichtje, dan laten wij jou weten of er momenteel een stageplaats beschikbaar is.


Stage afbeelding

Stage - Bedrijfsbureau

Ons bedrijfsbureau houdt zich dagelijks bezig met uitvoering, calculatie en werkvoorbereiding. Op iedere vestiging zijn er experts die jou graag onder hun hoede nemen. Tijdens je stage worden jouw skills op het gebied van ontwerp, werkvoorbereiding, uitvoering en calculatie naar het niveau van een professional gebracht! Daarnaast krijg je ook de vrijheid om zelf een opdracht voor te dragen.

Heb jij de ambitie om zowel je technische kennis als ontwerp-skills verder te ontwikkelen? Stuur ons een berichtje en kom eens vrijblijvend een kop koffie drinken!


Stage afbeelding

BBL

Wil jij het liefst direct in de praktijk aan de slag en meteen een mooi salaris verdienen? Dan kun je bij T&G Groep terecht voor een BBL-traject. We zijn partner van diverse onderwijsinstellingen die een BBL-opleiding aanbieden, en weten precies wat jij nodig hebt om te slagen. Er liggen kansen genoeg om ook na je opleiding binnen T&G Groep door te groeien.

Interesse in een BBL-traject bij T&G Groep? Stuur ons een bericht via onderstaand formulier.


Heb je nog vragen?

Neem contact op met Brigit

Brigit@teng-groep.nl Mail mij
Wij stellen het niet op prijs als bedrijven/bureaus ongevraagd hun CV’s of diensten aanbieden. CV’s die ongevraagd worden aangeboden zien wij als een directe en persoonlijke sollicitatie. Algemene voorwaarden die worden meegestuurd verklaren wij echter nietig.

Solliciteer direct voor een stageplaats