Wat bieden wij jou?

Vind jouw ideale werkplek bij T&G Groep!

Binnen de T&G Groep is er altijd plek voor jou! Maar wat krijg jij er precies voor terug als jij besluit bij één van onze vier bedrijven aan de slag te gaan? Mocht je een sollicitatie overwegen, dan lees je hier waarom T&G Groep jouw nieuwe werkgever moet worden.

Ga aan de slag bij T&G Groep!

Check onze vacatures

Het hele jaar feest!

T&G Groep bestaat uit diverse kleinere vestigingen, met allemaal hun eigen team. Je maakt dus al snel kennis met jouw vaste kring collega's. Dat betekent dat je veel met elkaar optrekt. En dat mag ook best gezellig zijn! Daarom organiseren we regelmatig een barbecue, frietkar of ander evenement om de sfeer er lekker in te houden. Met als klap op de vuurpijl het jaarlijkse eindejaarsfeest!

T&G Groep in het kort...

Kleine Teams

De bedrijven van T&G Groep staan bekend om hun persoonlijke sfeer en korte lijntjes. We organiseren al het werk in kleine, zelfsturende teams. Je werkt dus samen met vaste collega's die je al snel goed leert kennen.

Veelzijdig werk

Door de grote diversiteit aan klanten en expertise kun je voor veel verschillende functies bij ons terecht. De slogan van T&G Groep is niet voor niets 'buitengewoon veelzijdig'! Grijs en groen komen samen in onze projecten en we verzorgen alles van gevel tot hekwerk.

Maak Nederland mooier

T&G Groep werkt voor zakelijke klanten, zoals op grote bedrijventerreinen, woningcorporaties, zorginstellingen, en de overheid. We verzorgen, vergroenen en verduurzamen. Zo dragen wij bij aan een mooier Nederland. Doe je mee?

Iedere dag een andere locatie

Onze bedrijven zijn gevestigd door heel het land, met projecten die zelfs reiken tot aan Luxemburg! De kans is groot dat jij iedere dag weer op een andere locatie aan het werk bent, of je nu het groenonderhoud verzorgt of juist een complete buitenruimte inricht. Er wordt altijd zoveel mogelijk rekening gehouden met een gezonde afwisseling in onze planning, zodat jij je nooit gaat vervelen en iedere dag iets nieuws leert.

Ontdek hierboven een aantal van onze projecten!

Solliciteer direct bij T&G Groep
Heb je een vraag?
Neem contact op met Brigit