Over T&G Groep

Samen sta je sterker. Daarom hebben vier bedrijven zichzelf verenigd in een collectief: de T&G Groep. Wij zorgen voor de inrichting en het beheer van complete buitenruimten door heel Nederland. Door onze bedrijven onder één dak te bundelen is het voor ons nòg gemakkelijker om samen te werken en groeien we met z’n allen. Ook jij kunt bij één van onze bedrijven aan de slag –  buiten in het veld óf op kantoor.

 

 

Onze bedrijven:

Logo bedrijf
Logo bedrijf
Logo bedrijf
Logo bedrijf

Kleine Teams

De bedrijven van T&G Groep staan bekend om hun persoonlijke sfeer en korte lijntjes. We organiseren al het werk in kleine, zelfsturende teams. Je werkt dus samen met vaste collega's die je al snel goed leert kennen.

Veelzijdig werk

Door de grote diversiteit aan klanten en expertise kun je voor veel verschillende functies bij ons terecht. De slogan van T&G Groep is niet voor niets 'buitengewoon veelzijdig'! Grijs en groen komen samen in onze projecten en we doen alles van gevel tot hekwerk.

Maak Nederland mooier

T&G Groep werkt voor zakelijk klanten, zoals op grote bedrijventerreinen, woningcorporaties, zorginstellingen, en de overheid. We verzorgen, vergroenen en verduurzamen. Zo dragen wij bij aan een mooier Nederland. Doe je mee?