Onze opdrachtgevers

Daar wil jij voor werken.

T&G Groep werkt voor veel verschillende opdrachtgevers. De overheid, bedrijven, woningcorporaties, scholen, industrie, noem maar op! We verzorgen voor deze klanten het complete terreinbeheer of de inrichting van hun buitenruimte. Alles om Nederland mooier en groener te maken. Hierdoor is het werk bij T&G Groep erg afwisselend. 

 

Meer dan terrein

Bij T&G Groep kijken we verder dan het terrein. En dat geven we ook onze medewerkers mee. Een bedrijventerrein is niet alleen een parkeerplaats met wat groen. Het is ook hét visitekaartje van het bedrijf. Een schoolterrein is meer dan alleen wat bankjes en een gazon. Het is een plek waar leerlingen zich moeten kunnen focussen, of juist ontspannen. De buitenruimte doet er toe. En jij zorgt dat deze de zorg krijgt die het verdient.

 

Een greep uit onze opdrachtgevers

Onze klanten zitten door heel Nederland. Soms maken we zelfs een uitstapje naar het buitenland (zoals in Luxemburg)! Het zijn klanten waar we graag voor werken, omdat we zorgen dat onze klanten bij ons passen. T&G Groep werkt het liefst voor organisaties die snappen dat de praktijk leidend is. En die houden van korte lijntjes en heldere communicatie. Wil jij bij ons aan de slag en ben je benieuwd voor welke bedrijven jij wellicht wel het verschil gaat maken? Hieronder een greep uit ons portfolio:

 

Help ons Nederland nog mooier te maken

Solliciteer direct bij T&G Groep